tirsdag 8. september 2009

Sitter og sløver litt


Da er poolboyen ferdig og rense poolen her og jeg har fått veltet meg uti og kjølt meg ned litt igjen. Har sittet og skrevet litt blogg og fått resizet alle bildene vi har tatt og laster de opp til http://www.r-888.com/ siten min. Etter de er ferdig opplastet kan jeg få lagt ut linken til de herfra og.



Det er en haug med usorterte bilder fra hele turen som havner der.



MayLiss og Benedicte er nede i det store bassenget og bader litt.



Vi har plutselig fått oss katt her og. Ingen vet hvor den kom fra men igår kom den og har vær her siden. Den gjør akkurat det samme som alle andre katter gjør, Mjauer litt og slapper av. Har ikke sett den gjøre noe annet hittil.



Ikveld skal vi ta en tur til Floating market. Det er et marked hvor man sitter i båt og padler rundt og handler og ser på ting tror jeg. kanskje noe alla Venesia???



Opplastning av bilder går tregt. jeg har fra 11 til 70 kb/s ut herfra i beste fall. Ligger vel på rundt 30-40 i snitt ser det ut til.

Der rørte katten seg jaggu liit, men det var bare for og legge seg på kurvflaten under bordet for og få litt mere luft sikkeret. den la seg ihvertfall opp på beina mine mine under bordet her.
Nå må jeg desverre avbryte bloggen litt igjen her for og bade mere. Det er bare skikkelig varmt her nå :-)

1 kommentar:

  1. Katten slapper nok av hos dere, vanligvis er den nok i fare for å bli servert på et nettmarked.....

    SvarSlett