tirsdag 8. september 2009

Dagene før nettet dukket opp.....


Vi kom hit tidlig Lørdag morgen. Da var vi stuptrøtte alle sammen etter og ha reist i 21 timer.
Det bar rett til køys for noen timers søvn i horisontal stilling. Det gjorde godt og da bar det rett i poolen. Er redd det kan bli tilbragt noen timer der etter hvert. Som det skjer med enkelte folk (altså oss) ble bagasjen vår akterutseilt i København. Da de andre fikk bagasjen sin fikk vi istedet en mann med en lapp med navnet vårt på og måtte bort og signere for vaktmetapt bagasje. Den kom heldigvis fram i 12 tiden på kvelden etter at vi hadde måtte handle inn litt tøy for og klare oss en dag her nede. Vi viste jo ikke om de skulle klare og levere bagasjen hit. Den kom jo bare 9 timer etter de sa den burde dukke opp.
Søndagen startet med noen timer i det store felles bassenget her. Det kan ikke være noen andre som bor her for tiden unntatt de som jobber her så det er ikke akkurat kø rundt omkring her på området vi bor. Etter det tok vi turen til skredderen vår som også er verdens beste vaktmester/ordner. Der var det oppmåling av alle sammen for kjoler og dresser av de fineste slag.
Etter det dro vi ned og spiste en vanvittig middag på en beach restaurant. Noen av oss klarer bare ikke begrense seg når de ser menyene og prisene på ting her nede. Det viste seg godt på kveldsmaten fra Burger King som faktisk kjører ut her.


Mandag startet vi dagen i fellesbassenget med noen timer bading. Vi liker vist godt bading her nede i varmen.Etter det var det til skredderen for og gjøre første prøving av klær. Det så skikkelig bra ut. ikveld skal vi og ta andre prøving.Da skal de være litt mere ferdige og lørdag skal alt være helt ferdig. På kvelden dro vi på Sizzlers og spiste. Der er det utrolig hvor mye man kan klare og få spist. Jeg spiste en full rack med spareribs, bakt potet, så mye salat,suppe, brus og annet tilbehør du klarer og det kostet under 100 spenn !
Ting og tjenester her nede er vanvittig biliig men folkene tjener jo omtrent ikkenoe her om man ikke tipser de godt.
Tirsdagen var her. Elefanter er snabla kult så vi dro for og se på de. Vi fikk sjåføren Stor som er ganske liten og har en bror som heter Vitamin :-) til og ta oss med på en hel dag rundtomkring.


Vi startet med elefantshow ut mot kanten av jungelen her.


Der var det elefanter i fleng. Vi kunne ta riding eller show. Det var også hester og ATV'er der og. Vi startet med og kjøpe et par kurver bananer så vi kunne gi til baby elefantene. De er de aller kuleste, sikkert siden de er såpass små at man kan klappe og klø de på hodet og at en fot ikke er større enn deg selv.


Etter en liten stund begynte elefatn showet. Det var pilkast, dansing,bowling,tråkking på folk og en elfant som gikk på forbena og. Var egentlig kjempeimponert over det.


Etter dette showet ser jeg bare for meg elefanter som kjeder seg i jungelen. Tenk og møte en syklende elefant midt ute i jungelen ! Eller når David Attenborough finner elefanter som har fritidsproblemer og tar en runde fotball mot hverandre.


Etter elefantrunden bar det avgårde i mi nivanen igjen este stopp Monkey island som vi kalte det. Det het vel egentlig Monkey Mountain tror jeg....


Der krydde det av apekatter. Siden det var lite turister for tiden var apene skikkelig sultne og det var skikk at man kjøpte bananer og peanøtter til de.


Et par bøtter med snop kostet 100 bath ( ca 17-18 kr)


Det var bare og kaste ut så var de overalt.

Etter dette satt det plutselig en apekatt rund beinet mitt og satte tenna i leggen min. Den skvatt mere enn meg tror jeg når jeg jeg sparket den avgårde.

Vi gikk og kikket på Buddha statuer og templer her som var satt opp ut mot havet for og beskytte og bringe lykke for fiskerene på havet.
Etter dette bar turen ut mot stranda. Vitamin kjørte oss til en strand et stykke unna hvor vannet var mye renere enn inne ved Hua Hin. Var vistnok på den siden dronningen pleier og bade. Det var en liten fin sandstrand pakket med strandstoler og parasoller enda det knapt nok var folk der.

Vi fant oss et fint sted der og fikk booket oss noen iskalde Singhaer og litt brus.

Vannet var skikkelig deilig og vi plasket og badet litt. Sola dukket også frem med all sin varme og da var det ikke like kult og bade lengere. det blir bare altfor varmt med en gang da.

Så vi satt under parasollene våre i strandstolene og fikk ordnet negler både på armer og bein alle nesten sammen.

Etter det var det tid for en times Thai massage. Ei gammal ei som brøyt og slå og knakk og dro imeg i alle retninger. Det var skikkelig godt.

Når vi var ferdig kokte på stranda dro vi tilbake til kåken igjen. En kjapp tur i bassenget for og avkjøle seg litt igjen og jeg var klar for litt avslapping igjen.
Vi sløvet i et par timer til vi ble sultne nok igjen og tok en took-took ned til byen hvor vi spiste på en finere restaurant nede ved hotel Hilton. Der så vi ladyboys og ble plaget av selger som passerte bordet vårt hele tiden. De er ufattelig plagsomme når man ikke vil ha de der.
Vi var der til stengte kl 23 og så dro vi hjem og badet litt til før vi køyet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar