onsdag 16. september 2009

Pattaya et nytt og bedre sted

Idag våknet vi opp sure alle sammen. Enten var vi forkjølet av ac anlegget, halvt ihjelkokt av mangle på det og alle hadde vondt i rygg og lemmer av og ligge for hardt. Vi bestemte oss for og bytte sted og bo og satte ivei inn til Pattaya. Vi dro først til sjømannskirken og der ble vi anbefalt Silver Sand hotel, det var samme som Thailand Bjørn hadde anbefalt og vi taxien til og droppe oss av der. Der hadde de rom i massevis og til kjempebra priser. Det var faktisk billigere der enn det var for det lille huset vi egentlig hadde leiet.
Vi dro tilbake til Viking Village og badet og pakket. Etter og ha spist litt kom taxien som skulle hente oss og kjøre oss tilhotellet.
Så nå er vi godt sjekket inn her og har hatt vår første dukkert i et av de 2 store bassengene her.
Sjøen ligger 50 meter fra utgansdøra her så imorgen blir det vel rett på stranda med oss.
Jeg har vært og sondert terrenget rundt for intenett soner og fant meg "Mamas Wifi" og klarte og få fatt i et kort til det og. Det kostet 250 bth for 1 ukes fri bruk.
Det eneste dumme er at jeg får inn nettet kjempebra på verandaen men får ikke inn en dritt inne på rommet vårt. Så forløpig er internett tilgjengelig ute på verandaen. Får håpe på litt bra internettvær framover da.
Nå skal vi ta oss en liten tur bort på et pingle tivoli jeg fant rett oppe i gaten her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar