søndag 20. september 2009

Siste dagen her nede

Sitter her på verandaen og tenkte på DeLillos låten..I dag er det siste dagen i Thailand. Vi har vel sånn ca 7 timer igjen til vi skal dra til flyplassen.I natt var det et alvorlig uvær her. Det tordnet og lynte i flere timer. Regnet bøttet ned og det var så sterk vind at vannet fosset ut av poolen her.Det må ha vært gøy for for de nygifte som skulle bo i en liten hytte nede ved stranden. For de ble gift igår. I går var den varmeste dagen i hele ferien. Allerede fra vi våknet var varmen uutholdelig.Vi stod nede på stranden iført sånne klær man normalt har på seg i et bryllup og det var varmt !Sjømannspresten kom og fikk gjort unna vielsen og alt ble bra. Deretter hadde vi en bedre middag i toppen av noen trær.Når vi var ferdige der lot vi brudeparet bli igjen for og gjøre brudeparting og vi dra tilbake til hotellet vårt.Da var vi rukket og bli sultne igjen og vi tok en taxi over til Pattaya for og få oss noe burgere på en døgnåpen McDonalds.
Nå skal vi ta oss en tur ut og få oss en siste thai frokost her nede før vi kanskje tar en times massasje før de nygifte er tilbake fra bingen sin.

Nå har vi spist og koset oss i bassenget i hele dag. Det er sikkert 40 grader her nå.
Vi har vært og hatt oss en god lang massasje og.
Nå er vi ferdige og pakke og skal ut og ha oss en 3-4 retters thai middag før vi tar en taxi ut til flyplassen. Det er en tur på ca. 2 timer. Etter det skal vi få sjekket inn bagasjen og sjekke oss selv ut av landet før flyet går i 12-1 tiden inatt. Regner med og bruke noen timer inne på flyplassen. Det neste blogg innlegget kommer nok fra mobilen når vi lander eller kanskje ikke før vi er helt hjemme.
Hadet Thailand for denne gang og håper vi sees igjen om ikke så altfor lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar