fredag 11. september 2009

LørdagLørdag morgen og de jævla snekkerene i huset ved siden av begynner drittidlig og banke og sage det de er gode for.
I går hvar vi og gjorde siste prøver av klærne våre. Jakken min var litt for lang i armene så den måtte kortes inn litt. Ellers tror jeg alt var bra. Ganesh kommer ihvertfall ikveld og leverer alt sammen.
Etter det dro vi og handlet billetter til Thai boksing. Vi gikk litt på et marked ved siden av som var såpass bra at vi må tilbake igjen dit idag. Boksingen begynte kl 21 og vi hadde fått bord ringside siden vi var litt tidlig ute og skaffe billetter. Mr.Stor hadde ordnet oss bra plasser.
Det var 6 matcher som skulle gå. I første matche kan ikke guttene ha vært mere enn 12 år.
Andre matchen var det en gutt og jente som slåss. De gutten fikk juling så det holdt.
Etter hvert ble karene kraftigere og kraftigere.
Siste matche som skulle være en pro match var helt talentløs. Den varte i nesten 20 sekunder.Det var en europeer mot en halvfeit thai kar. Han ble sparket og slått bortover rekka før han ble knocket ut. Eurpeeren gikk på som en bulldoser. Han ristet på hodet og beklaget seg for publikum at matchen ble så kort. Han kom ikke engang rundt og samlet penger for matchen.
Etter boksingen tok vi en tuktuk for og handle pizza til og ta med hjem. Etter det var det bare og dra hjem og spise, ta et bad og hoppe til køys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar