tirsdag 15. september 2009

Framme i Pattaya

Etter og ha sittet og humpet i bilen til Vitamin i 4-5 timer kom vi fram til Pattaya. Godt over 1 time sene etter og ha kjørt rundt omkring som en dust klarte sjåffisen omsider og finne Viking Village etter og ha spurt halve befolkningen etter veien her....
Dritsure kom vi fram hit, fikk bagasjen vår inn inn og fikk fordelt rom.
Det var såklart air condition i 1 rum av 4! Her er det iskaltd om dagemn når det bare er 33 grader. Folk pakker seg inn i tøy som vi gjør når vi henter posten på julaften.
Etter litt fant vi ut at vi skulle ta taxie inn til byen herfra. I reklamen var det 10-12 minutter inn til byen. Ifølge damen i baren 25 min. ifølge virkeligheten 45 !
Ihvertfall skulle vi avgårde. Klokken var 17:10 , da får vi vite at nei, den går bare hver hele time herfra. Jaja, vi fyrte innpå med det vi hadde av potetgull og annet snacks for og døyve sulten litt før vi dro, og det var jo lurt.
Vi dro på Park noe, et drithøyt tårn med snurrende buffet. Jeg var litt imot det men ble nå med allikevel, det kostet tross alt bare ca. en hundrings og gjøre det.
Vi toik heisen opp til 52 etasje og gikk inn i restauranten. De hadde den stusseligste buffeten jeg NOENSINNE har vært borti. Jeg er sikker på at bussen til Strømstad har like bra. I tillegg satt det en thailender og klimpret på piano med forsterkerne på fullt. Selv når han var i andre enden av lokalet måtte vi nesten rope til hverandre ved bordet. Han drepte en hel haug med godlåter før han tilslutt gav seg.
Etter det dro vi tilbake igjen med en taxi som kostet mye mere enn dit. Han taxi sjåføren sleit og skikkelig med og finne dette stedet langt ute i jungelen.
Menmen, endelig tilbake. Finner meg en øl og setter meg i boblebadet utenfor og fyrer det igang. Kloakkstanken bare velter opp av det. Da var det bare og hoppe over i poolen og få skylt av koakkstanken igjen. Dette blir bra ! eller?

1 kommentar:

  1. Neste gang vi er på Sinsen, tar vi bussen til Svinesund....bare for buffeten selvsagt!!
    Ha en fortsatt fin ferie!!!

    Solveig og Robert

    SvarSlett